Μετά το ντεμπούτο της πρώτης ανδρικής κολεξιόν της, η διάσημη σχεδιάστρια Stella McCartney επιστρέφει δυναμικά για να παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν της για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2017 για λογαριασμό της adidas.

Εμπνευσμένη και πάλι από την ιδέα της μη τήρησης των κανόνων ως γυναίκα αθλήτρια, η Karlie Kloss, ενώνει αυτή τη φορά τις δυνάμεις της με τη sprinter στα 100 και στα 200m Octavious Freeman και την επαγγελματία yogi Chelsey Korus για την νέα διαφημιστική καμπάνια της συλλογής adidas by Stella McCartney Srping/Summer 2017.

Όπως αναφέρει η ίδια η Stella McCartney :” Η νέα αυτή καμπάνια έχει δημιουργηθεί για να αποτελέσει έμπνευση στις δυναμικές γυναίκες, ώστε να προκαλέσουν τον εαυτό τους οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Θέλουμε να γιορτάσουμε την υπέροχη ενέργειά τους, που εκδηλώνεται μέσα από τις κινήσεις και τη δημιουργικότητά της Karlie, της Octavious και της Chelsea, καθώς και το ιδιαίτερα δυναμικό lifestyle που αντιπροσωπεύει η κάθε μία ξεχωριστά. Αυτές οι τρεις γυναίκες αποδεικνύουν πως οτιδήποτε είναι εφικτό αρκεί να το αποφασίσουμε”.

Τα κομμάτια της συλλογής adidas by Stella McCartney Spring/Summer 2017, βρίσκονται ήδη διαθέσιμα online, ενώ στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση της…