Η Vichy γνώριζε ανέκαθεν πώς να προσφέρει στις γυναίκες εξατομικευμένες λύσεις αντηλιακής προστασίας, προβλέποντας τις επιπτώσεις της έκθεσής τους στον ήλιο. Μια συμπεριφορά που ξεκίνησε αθώα όταν, τη δεκαετία του 1940, δεν γνωρίζαμε τίποτα για την ακτινοβολία UV, για να γίνει τελικά εθιστική με την επικράτηση της τάσης της πολύ μαυρισμένης επιδερμίδας κατά τις δεκαετίες του 1970 και του 1980. Το 1995, στα χρόνια της υψηλής προστασίας, η Vichy αλλάζει πορεία. Ανακαλύπτονται οι βλαβερές επιπτώσεις της ακτινοβολίας UV: πρόωρη γήρανση, κυτταρικές βλάβες, ακόμα και ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος. Έτσι, η Vichy συμμετέχει ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιβλαβείς συνέπειες έκθεσης στον ήλιο χωρίς την κατάλληλη προστασία. Μάλιστα, καινοτομεί στην αντηλιακή προστασία με τη χρήση φίλτρων ευρέος φάσματος: του Mexoryl SX και έπειτα του Mexoryl XL.

Το 2018, τα δεδομένα αλλάζουν με μια νέα γενιά προϊόντων: Τα αντηλιακά νερά προστασίας.

Ιδανικά για όσους και όσες θέλουν να νοιώθουν την επιδερμίδα τους σχεδόν γυμνή κάτω από τον ήλιο, τα νέα αντηλιακά νερά προστασίας απορροφώνται άμεσα απο την επιδερμίδα, έχουν εντελώς αόρατο αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα την αφήσουν υπέροχα ενυδατωμένη.

ATTENTION: 1 στις 3 γυναίκες δεν προστατεύεται σωστά ή δεν προστατεύεται καθόλου από τον ήλιο. Ως πρώτη αιτία δηλώνουν ότι το ξεχνούν, ενώ ως δεύτερη αιτία το γεγονός ότι δεν βρίσκουν ένα αντηλιακό προϊόν με υφή που να τους αρέσει. Θέλετε να νοιώσετε την υπέροχη εκείνη αίσθηση της γυμνής και ταυτόχρονα προστατευμένης επιδερμίδας κάτω από τον ήλιο; Σήμερα, είναι εφικτό χάρη στο επιστημονικό επίτευγμα των εργαστηρίων μας.

 

Τα αντηλιακά νερά προστασίας με SPF 30 Προστατεύουν το ίδιο με μια κλασική κρέμα αντίστοιχου δείκτη.

Το μυστικό τους;
Οι δύο φάσεις της σύνθεσής τους, που αναμειγνύονται ακριβώς πριν από την εφαρμογή. Δύο φάσεις, βέλτιστη αποτελεσματικότητα Μια υπέροχη αναλογία «ελαιώδους» και «υδατικής» φάσης στη σύνθεση προσφέρει άψογο και αόρατο αποτέλεσμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακινήσετε δυνατά το μπουκάλι, ώστε οι δύο φάσεις να αναμειχθούν δημιουργώντας μια υφή απίστευτα ανάλαφρη, υπέροχα δροσερή, και εξαιρετικά αποτελεσματική.

Χάρη στην ειδική αντλία του μπουκαλιού που διαχέει 1.000.000 σταγόνες σε κάθε εφαρμογή, δηλαδή 17 φορές περισσότερο από ένα κλασικό σπρέι, η σύνθεση παραμένει λεπτόρρευστη, αέρινη, και εντελώς διάφανη. Και, το πιο σημαντικό, τα φίλτρα διαχέονται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα, για βέλτιστη προστασία.

Ένας ισχυρός συνδυασμός ενεργών συστατικών!

Τα αντηλιακά νερά προστασίας με SPF 30 διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, για να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη. Το αντηλιακό νερό προστασίας με SPF30 για ενυδάτωση εμπεριέχει, στην υδατική του φάση υαλουρονικό οξύ, το οποίο ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Στο αντηλιακό νερό προστασίας με SPF 30 για λαμπερό μαύρισμα, το φυτικής προέλευσης β-καροτένιο που περιέχει, χάρη στις φυσικές χρωστικές, βελτιώνει την ομοιομορφία της επιδερμίδας. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο που ενισχύει και βελτιστοποιεί το μαύρισμα, χωρίς ουσίες αυτομαυρίσματος. Ένα προϊόν που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας φυσικό, χρυσαφένιο και ομοιόμορφο μαύρισμα. Και, τέλος το αντηλιακό νερό προστασίας με SPF30 με αντιοξειδωτικά, χάρη στις πολυφαινόλες μύρτιλου που περιέχει χαρίζει αντιοξειδωτική δράση.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε το σύστημα φίλτρων ευρέως φάσματος ενάντια στις ακτίνες UVB, UVA, και τις μακρές UVA, το οποίο υπάρχει σε όλα τα προϊόντα της σειράς Ideal Soleil.