Μία από τις αγαπημένες μας συνεντεύξεις είναι αυτή που δώσαμε στο Oneman.gr το 2014 . Και αυτό γιατί ήταν μια από τις πρώτες μας συνεντεύξεις όταν το fitVPaddiction βρισκόταν ακόμα στις αρχές του.  Διαβάστε τη παρακάτω:

 

 

Η ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΒΙΒΙΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑ

Η Βίβιαν Δράκου (με τα καστανά μαλλιά) και η Πόλυ Χατζόγλου (με τα ξανθά) είναι κολλητές από μικρές. Πριν λίγο καιρό αποφάσισαν να ξεκινήσουν το fitVPaddiction, μία σελίδα η οποία έχει ως σκοπό να βοηθήσει τις γυναίκες και τους άντρες να γνωρίσουν νέους και πιο εύκολους τρόπους γυμναστικής από εκείνους τους οποίους έχουν συνηθίσει. Τα κορίτσια ανανεώνουν αρκετά συχνά τις σελίδες του στο Facebook και το Instagram, ενώ πολύ πρόσφατα άνοιξαν καιτο blog του fitVPaddiction. Το Oneman ήθελε απλά να μάθει μερικά πράγματα παραπάνω για αυτά τα κορίτσια.

Η Πόλυ είναι 23 ετών, μόλις τελείωσε Marketing & Communications στο Deree και κάνει ένα πτυχίο στις Pilates. Ασχολείται πάρα πολύ με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή από μικρή. Ενώ παίζει μπάσκετ στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου που είναι στην Α2. Η Βίβιαν είναι κι αυτή 23 ετών, τελειόφοιτη των ΤΕΦΑΑ και θέλει να κάνει μεταπτυχιακό στη διατροφή. Ασχολείται από πάρα πολύ μικρή με τον αθλητισμό. Δεν μπορεί τη ρουτίνα ούτε στη γυμναστική ούτε πουθενά. Παίζει επαγγελματικά βόλλευ στη Θέτιδα Βούλας που είναι στην Α2 αλλά ασχολείται και με πολλά άλλα αθλήματα.

Ωραία ως εκεί. Πώς όμως έφτασαν από τα ομαδικά αθλήματα και το προσωπικό κόλλημα με τη γυμναστική στο να θέλουν να μοιραστούν με τον κόσμο τον τρόπο που γυμνάζονται; “Η ιδέα για το fitVPaddiction ξεκίνησε μέσα από το outdoor training που κάναμε εμείς οι ίδιες. Πηγαίναμε έξω για γυμναστική και σκεφτήκαμε κάτι που μας αρέσει και κάνουμε για προσωπικούς λόγους να το δείξουμε στον κόσμο που θέλει να πάρει παράδειγμα”.

Το τελευταίο ήθελε μια επεξήγηση. “Μπορεί να είσαι στην παραλία και να πάρεις δύο άδεια μπουκάλια νερού, να τα γεμίσεις με άμμο και να τα χρησιμοποιήσεις σαν βαράκια σε διάφορες ασκήσεις. Αυτό προσπαθούμε να δείξουμε. Ότι υπάρχουν δεκάδες τρόποι γυμναστικής αρκεί να τους σκεφτείς ή να έχεις κάποιον να σου τους υποδεικνύει”.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.